DOBRE ZGODBE: TOMI

V Invictusu se radi spomnemo na naše najbolj zveste člane, ki so s trdno voljo, željo in disciplino dosegli življenjske spremembe, s časom pa postali tudi eni izmed tesnejših prijateljev. Tomijevo zgodbo nekateri že poznate, kaj več pa si lahko preberete na spodnji povezavi.

Invictus fitnes Izola je zopet priča dobri zgodbi. Naš zvesti član in danes že dober prijatelj Tomi, je pozimi leta 2016 tehtal 130 kilogramov, kar je 40 kilogramov več kot danes. Slabe prehrambene navade, način življenja, ki je bil vse prej kot zdrav ter telesna neaktivnost, so botrovali temu, da je Tomi skozi leta nekontrolirano nabiral kilograme. Konec leta 2016, ko je Tomi s treningi že izgubil nekaj odvečne maščobe in tehtal okrog 115 kilogramov, se je Sebastjan odločil, da mu bo pomagal in ga po domače rečeno vzel v svoje roke: Tomi je pridno in vztrajno treniral, poleg nasvetov glede vadbe, pa je s Sebastjanovo pomočjo pridobil predvsem točno določen prehranski načrt, ki ga je Sebastjan skozi čas po potrebi dopolnjeval in urejal, ter tako dosegel izjemen rezultat in s časom shujšal za več kot 40 kilogramov – danes jih namreč tehta 85. Tomi je še en dokaz, da se z voljo, delom in točnim načrtom lahko doseže marsikaj, kolektivu Invictus fitnesa pa je v čast in ponos, da lahko na poti do željenega cilja pomaga vsakomur.

V kolikor bi se za pomoč radi obrnili na nas, lahko obiščete našo spletno stran www.invictus-studio.si ali pa nam pišete na info@invictusfitnes.si, prva konzultacija v naših prostorih je brezplačna.