REZANCI S KOZICAMI

Lahek zelenjavni in morski recept za hranljiv obrok.

Sestavine za 2 osebi:

  • 400 gramov kozic (lahko tudi zmrznjenih)
  • 300 gramov špinačnih (ali navadnih) rezancev
  • česen
  • čebula
  • sol
  • smetana za kuhanje ali sirni namaz
  • parmezan
  • bučke
  • češnjev paradižnik

Priprava:

  • V vrelo in soljeno vodo vržemo rezance in jih kuhamo 4-5 minut
  • Čebulo in česen narežemo in popražimo v ponvi
  • Ko sta česen in čebula popražena, v isti ponev vržemo še kozice in narezano bučko ter vse skupaj pečemo okrog 15 minut
  • Ko so kozice narejene, v ponev vržemo rezance in dobro premešamo
  • Dodamo malo smetane ali sirnega namaza in premešamo
  • Serviramo na krožnik skupaj z narezanim paradižnikom in čez naribamo parmezan

Dober tek.

Invictus Blog
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.