“GOLAŽ”

  • Sestavine za dve osebi:
  • 300 do 400 g piščančjih prsi
  • 100 do 150 mililitrov juhe
  • česen (1 strok)
  • čebula
  • por
  • eno ali dve papriki
  • olivno olje (na oko 2-3 žlice)
  • 100 gramov kisle smetane
  • sol, paprika v prahu in kajenski poper (po želji)

Priprava:
Meso in zelenjavo zrežemo na majhne kose. Meso spečemo na olivnem olju, dodamo tudi sol, poper in papriko v prahu. V isti posodi popečemo še zrezano zelenjavo, meso pa pred tem shranimo v drugo posodo. Zelenjavi dodamo juho in vse skupaj dušimo približno 8-10 minut, nakar dodamo še meso in dušenje podaljšamo za 5 minut. Za konec prilijemo kislo smetano in vse skupaj zmešamo.

Dober tek. 😊

Invictus Blog
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.