BELJAKOVINSKA TORTA S CIMETOM

Sestavine:

  • polovica šalce ovsenih kosmičev (lahko tudi pirinih)
  • dva beljaka
  • vrhana merica beljakovin v prahu (najraje vanilija)
  • dve žlici stevie
  • polovica žličke cimeta
  • tretjina kozarca vode

Priprava:

Peč segrejte na 170 stopinj. Zmiksajte kosmiče, beljake in vodo dokler ne dobite gladke zmesi oz. mase. Šele nato dodajte beljakovine v prahu in žlico stevie, vse skupaj zmešajte. Zmes bi morala biti taka kot je tista za palačinke, torej gosta. Polovico mase zlijte v pekač in čez potresite cimetom in drugo žličo stevie, preostanek mase prelijte čez in dodajte še ostal cimet. Pečite kakšnih 25 minut, preden postrežete pa pustite nekaj minut stati.

Invictus Blog
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.