“SENDVIČ Z GOVEDINO”

Ste za okusen in hranljiv sendvič?

Sestavine:
– goveji zrezek
– rdeča čebula
– paradižnik
– rukola
– sir po lastni izbiri
– žličko olivnega olja
– žlico balzamičnega kisa
– majoneza (po želji, lahko tudi tisto z manj maščobami)
– sol in poper
– kruh (najraje bombete)

Priprava:
Rdečo čebulo narežete na kolute in jih na srednji temperaturi popražite na olivem olju, dodajte še sol. Po približno desetih minutah dodajte balzamični kis, malo premešajte in znižajte temperaturo na minimum.
Goveji zrezek posolite in popoprate in ga v roku 4-5 minut popecite na visoki temperaturi, tako da ostane mehek in se ne posuši, ob tem narežite še paradižnik (na kolute kot čebulo). Ko je zrezek narjen, ga položite na krožnik in po želji narežete.
V manjši posodi ali šalci zmešajte nariban sir, ki ste si ga izbrali in nekaj majoneze. Kruh namažite z namazom, ki ste ga dobili. Dodajte paradižnik, čebulo in zrezek.

Dober tek. ☺️