TRENIRATI Z MANJŠO OBREMENITVIJO

Ste morda opazili, da zgubljate na moči? So nivoji vašega stresa višji kot ponavadi, poleg tega pa opažate, da vam je v fitnesu težje? Spite slabše kot ponavadi? Morda je čas za treninge z nekoliko manjšimi obremenitvami.

Fitnes in utrujenost je nekaj skupnega, zato je prav, da imate to dvoje v ravnovesju. V kolikor poslušate svoje telo in dobro skrbite za ravnovesje med vadbo in utrujenostjo, potem vam ne bo potrebno pogosto opravljati obdobja treningov z lažjimi obremenitvami. Dejstvo je, da nismo roboti in če ne skrbimo dovolj dobro za svoje telo, pride hitro do tega, da telo v določenem času enostavno potrebuje počitek oz. lažje obremenitve med vadbo.

Nekateri si take treninge planirajo, vendar večina ljudi trenira izključno zaradi splošnega dobrega počutja in je dovolj poslušati svoje telo. Torej to pomeni, da ko začutimo, da morda nazadujemo ali smo pri treningih počasi bolj utrujeni kot ponavadi, si vzamemo čas za pogovor z osebnim trenerjem in se posvetujemo kako trenirati dalje. V določenih primerih bo zagotovo prišlo prav obdobje vadbe oz. treningov z nekoliko manjšo obremenitvijo.

Obiščite naši spletni strani: www.invictusfitnes.si in www.invictus-studio.si