ČOKOLADNI BELJAKOVINSKI BIŠKOTI

Sestavine:

  • skodelica arašidovega masla
  • polovica skodelice kokosovega sladkorja
  • polovico skodelice beljakovin v prahu (čokolada)
  • dve žlici kokosa v prahu
  • dve jajci
  • čokoladni koščki

Priprava:

  • peč segrejte na 180 stopinj
  • peko papir premažite s kokosovim oljem
  • vse sestavine dobro premešajte tako, da dobite maso
  • s pomočjo žlice oblikujte biškote in jih postavite v pekač na peko papir
  • na vsak biškot potresite čokoladne koščke
  • biškote pecite okrog 10 minut, mogoče 12
  • preden jih vzamete iz pekača, počakajte 20 minut, da se ohladijo
Invictus Blog
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.