“SLABE NAVADE 2.DEL”

Mislite, da je samo slaba prehrana tista, ki vpliva na vaše zdravje? Morda pomanjkanje vadbe? Oboje drži, a dejavnikov in navad, ki vplivajo na naše splošno počutje je ogromno. V naslednjih vrsticah jih bomo nekaj našteli, na vas pa je, da se jih znebite ali zamenjate z boljšimi. Prejšnji teden smo z vami delili prvih pet točk, tokrat pa nam jih je ostalo še nekaj. Prijetno branje vam želimo.

6. Trening oz. fizična aktivnost, ki vam ni najbolj pri srcu
Vadba je brez dvoma nekaj zdravega in dobrega za vas, a je poleg pravilne izvedbe pomembno še nekaj drugega in sicer to, da zase izberete vrsto treninga, ki vam odgovarja in paše, ne pa trening, ki vam ni všeč in se ga vsakič težko lotite. Fizična aktivnost naj bo nekaj kar vam daja veselje. V kolikor se prvič soočate s fitnesom in ne veste kako začeti, vam svetujemo, da se za pomoč obrnete na osebnega trenerja.

7. Trening s katerim si želite spremeniti določen del telesa
Povsem normalno je, da vsak izmed nas ni zadovoljen z določenim delom telesa in da nas to motivira za fizično aktivnost. Ni pa prav, da svoje telo sovražite in da se izključno iz tega razloga odločite za vadbo z namenom spremeniti določen del telesa. S takim načinom boste zanemarili celotno telo kot tako in se verjetno osredotočili le na predel s katerim niste zadovoljni, posledica pa bo ta, da boste zafrustrirani in vam vadba ne bo predstavljala nekaj lepega in dobrega. Sprejmite svoje telo in se rekreirajte, rezultati bodo prišli, vi pa boste zadovoljni.

8. Ovire
Ste se kdaj vprašali kaj je razlog, da nečesa ne dosežete? Da ste morda nezadovoljni? Delo, slaba družba, določen strah, ki vas mori? Poskusite odrezati vse kar vas štopa, da niste najboljša verzija samega sebe. Družba, ki vas ne podpira in razume je nekaj kar vas ovira, enako velja za obveznosti, ki niso nujne, a jih vseeno opravljate. Tega je veliko, bodite na prvem mestu le vi, tako boste pridobili tudi na samozavesti.

Za več člankov sledite našim Facebook objavam. ☺️