“100%”

Ko je govora o doseganju zadanega cilja, obstaja velika razlika med obljubo in dejanjem. Eno je “začel bom”, drugo pa je dejansko začeti.

Veliko ljudi razlaga in govori kako so fokusirani, kako se trudijo, kako dobro trenirajo in kako se držijo prehrane tako kot se zagre, resnica pa je nekoliko drugačna. Zamujajo z obroki, treningi in s planom nasploh. Taki ljudje so ponavadi tisti, ki se najbolj pritožujejo nad slabim napredkom, če do napredka sploh pride. Zavedati se je treba, da je potrebno biti 100%. Če si morate vagate hrano vsak obrok, vagajte hrano vsak obrok. Če morate paziti na število ponovitev in izbiro vaj, pazite na ponovitve in na vaje. Če imate planirane “off” obroke”, planirane “off” obroke imejte le ko vam to dovoljuje plan, ki se ga držite. Vmesnih poti ni – v kolikor ste se odločili za dosego cilja, sprejmite odgovornost in ne iščite krajšnic, ker boste tako le nazadovali.

Našim strankam damo jasno vedeti, da je za rezultate potrebna resnost in doslednost na vseh področjih, tako kar se tiče treninga, kot kar se tiče hrane. Če vam je že od začetka vse skupaj jasno, so rezultati zagotovljeni. Ljudje, ki se fokusirajo in držijo programa, se bodo težko kdaj pritoževali, ker bodo čas raje vložili v trud. V kolikor ne dosežete rezultatov, se vprašajte če ste zares 100%.

Vabljeni, da obiščete našo spletno stran www.invictusfitnes.si