“BOLJŠE POČUTJE IN USLUGA ZA TELO”

Kaj lahko storimo za boljše počutje, hkrati pa naredimo nekaj dobrega predvsem za svoje telo? V naslednjih vrsticah si lahko preberete nekaj splošnih nasvetov.

Poskrbite za spanec
Vsi dobro vemo kako pomemben je spanec, zato je priporočljivo, da spimo vsaj nekje 8 ur na noč, ura gor/ura dol.

Znebite se nezdravih živil in jih v večji meri nehajte kupovati
Zadeva je enostavna – v kolikor nezdrave hrane ne boste imeli doma, je ne boste niti jedli. Potrudite se, da kupujete pretežno zdravo hrano. Seveda pa smo vsi ljudje in si vsi radi privoščimo kaj nezdravega, vendar v mejah normale.

Poslušajte tako svoja čustva, kot telo
Če ste nesrečni obstaja možnost, da morate nekaj spremeniti v vsakdanjih razmerjih. Razmislite o morebitnih odnosih, ki vam ne dovolijo zadihati in nekaj spremenite. Enako velja za telo, počutje vam marsikaj pove.

Bodite aktivni
S fizično aktivnostjo, torej s kakršnokoli vadbo (pa tudi z raztezanjem), naredite ogromno dobrega za svoje telo, posledično pa tudi za psiho. V kolikor ste zadovoljni z lastnim telesom, se bo to poznalo tudi na splošnem počutju.

Berite ali rešujte razne igre kot so križanke
Tako boste trenirali možgane in spomin.

Tukaj je le nekaj splošnih, a kakovostnih nasvetov kako poskrbeti za svoje telo in počutje nasploh. Vabljeni, da spremljate Facebook objave v katerih z vami delimo raznorazne objave tako v povezavi s fitnesom kot z zdravim načinom življenja.